www.ontruiming-inboedel.nl
boedelruiming, inboedelafwikkeling & complete woningontruiming.

Welkom bij Ontruiming Inboedel

www.ontruiming-inboedel.nl maakt deel uit van Woningontruiming Zwartblok, specialist in verhuur/verkoop klaar maken van woningen, boedelruiming, inboedelafwikkeling & complete woningontruiming.

Er zijn omstandigheden waarbij een woning leeg geruimd moet worden opgeleverd voor verhuur of verkoop, . Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen.

 
Door onze ervaring met boedelontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd (met spoed) moet worden.
 
Wanneer kunt u boedelontruiming gebruiken

> Bij een verhuizing naar een zorgcentrum, verpleeghuis, verzorgingshuis of aanleunwoning
> Bij echtscheiding.
> Bij overlijden.
> Bij verkoop van een huis.
> Bij opzegging huurwoning 
 
Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid.  Daarnaast kunnen we de volledige inboedelafwikkeling met een kringloop en een gecertificeerd veilinghuis voor uw overnemen. 

Wij nemen al uw ontruimingszorg uit handen !!
Wij pakken uw woningontruiming regionaal aan, en weten daardoor goed de weg.
 

De aan onze klanten gerichte gratis offertes altijd geheel vrijblijvend!  
 

Heeft u een woning, appartement , of zorgkamer die binnenkort helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden?  Wij hebben ruime ervaring in ontruiming van boedels. Wij zijn gevestigd in Soest, maar ons werkgebied is de regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht, Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt uw vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op.


035-6224216
06-50435378

Dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur.


Woningontruiming Zwartblok is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Samenwerking veilinghuis:

Woningontruiming Zwartblok werkt samen met diverse veilinghuizen binnen de regio. Inschakeling van een erkend veilinghuis voor de verkoop van bijzondere meubelstukken, kunstwerken of andere geschikte goederen gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever. De veilinghouder zal na afloop van de veiling de opbrengst minus veilingskosten op de rekening storten van onze opdrachtgever, dit vergroot onze transparantie. 

Woningontruiming Zwartblok probeert ten allertijden de inboedel een juiste bestemming te geven, en zo kan het zijn dat van een deel van een  inboedel beter past bij een bepaald veilinghuis en de resterende inboedel bij een ander veilinghuis terecht komt om proberen daar een goed resultaat te behalen. Inboedel die niet geschikt is voor een veiling wordt gedoneerd aan de (plaatselijke) kringloop.

Meer informatie vind uw op onze uitgebreide website: http://zwartblok-woningontruiming.nl

 

 

Woningontruiming Zwartblok is uw graag van dienst in:

Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Amersfoort,  Ankeveen, Austerlitz, Baarn, Barneveld, de Bilt, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Bunschoten-Spakenburg,  Baarn, Breukelen, Bussum, Bunnik, Cothen,  Den Dolder, Doorn, Ede, Eemdijk, EembruggeEemnes, ‘t Gooi, ‘s-Graveland, GroenekanHarderwijk, Hilversum, Hilversumse Meent, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Lage VuurscheLaren, Leusden, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Lopik,  Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Nieuwegein, Nijkerk, NijkerkerveenOdijk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrecht, Utrecht-Overvecht, Vreeland, Veenendaal, Vinkeveen, Voorthuizen, Weesp, Woudenberg, Zeist, Zeewolde 


 

Contactformulier: